Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Πολύ ευτυχείς συνεργαζόμαστε με την επιχείρησή σας, υψηλή - ποιότητα, γρήγορος χρόνος παράδοσης, και πολύ καλή υπηρεσία.

—— Filipe Augusto.Marcelo

Ικανοποιούμε πάντα με την υπηρεσία και τα προϊόντα σας, σίγουρες να έχουν μια μακροπρόθεσμη συνεργασία μεταξύ μας.

—— Eric Charles

Η υπηρεσία cOem επιχείρησής σας είναι πολύ καλή!

—— Pham Huu Thang

η υλική πολύ συμπαθητική ποιότητα καλωδίων σας

—— Abdule

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το νέο φως καταλαβαίνει αληθινά την αξία της απόδοσης στα καλώδια κάθε μπαλωμάτων ινών σε ολόκληρη τη γραμμή. Κάθε καλώδιο που το νέο φως παρέχει πρέπει να περάσει μέσω του προγραμματισμού και μιας εκτενούς σειράς διαγνωστικών δοκιμών πλατφορμών για να αποδείξει την απόδοσή του.

  Στο κέντρο δοκιμής μας, φροντίζουμε κάθε λεπτομέρειας από το προσωπικό στο δυνατότητα-επαγγελματικά εκπαιδευμένο προσωπικό και τις προηγμένες εγκαταστάσεις δοκιμής, να εξασφαλίσουμε τους πελάτες μας για να λάβουμε τα καλώδια με την ανώτερη ποιότητα.

   

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

 • OEM / ODM

  Το νέο φως προσφέρει την περιεκτικότερη επιλογή των προϊόντων οπτικών ινών στους πελάτες στις διαφορετικές βιομηχανίες και της επαγγελματικής υποστήριξης τεχνολογίας με σχεδόν δέκα έτη εμπειρίας.
  Σαν επαγγελματικό προμηθευτή οπτικών ινών, μπορούμε να παρέχουμε τη γραμμή παραγωγής, την κατάρτιση διαδικασίας και τα πλήρη έγγραφα διαδικασίας για το σκοινί μπαλωμάτων, την πλεξίδα και το στέλεχος ινών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη για την καλύτερη λύση.

  Με τα έτη εμπειρίας στη βιομηχανία οπτικών ινών, το εργοστάσιό μας είναι πλήρως εξοπλισμένο άνω των 2000 τετραγωνικών μέτρων και περισσότερων από 15 γραμμών παραγωγής μη σκόνης. Περίπου 200 καλά εκπαιδευμένοι προσωπικό και μηχανικοί συμβάλλουν στα υπερήφανα προϊόντα μας. Έχουμε 5 γραμμές παραγωγής για το καλώδιο οπτικών ινών, 2 γραμμές συνελεύσεων αλτών υψηλών προτύπων MPO/MTP, 8 γραμμές παραγωγής για τον τυποποιημένο άλτη.

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Τα κύρια προϊόντα μας είναι: Συνδετήρας οπτικής ίνας, καλώδιο ινών, Fibra Patchcord, προσαρμοστής ινών, WDM ινών, θραύστης PLC και άλλη οπτική παθητική βασική συσκευή. Τα νέα ελαφριά προϊόντα και τα solations χρησιμοποιούνται ευρέως σε 4G/5G, τις τηλεπικοινωνίες, το κέντρο δεδομένων, την υπολογίζοντας βιομηχανία σύννεφων και άλλους τομείς

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • Ε & Α

  Η ΝΕΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ είναι ο κατασκευαστής cOem/εξωτερική διάμετρος αρσενηκού σπειρώματος παγκόσμιων κορυφαίος passitical συσκευών που συμμετέχει στην Ε&Α, παράγοντας, εμπορικός και παρέχοντας την υπηρεσία των οπτικών προϊόντων ινών.
  Το νέο φως έχει εμμείνει πολύ στην έννοια της υψηλής ποιότητας κατασκευαστικός» και προσπαθεί να είναι διεθνώς ανταγωνιστικό στη βιομηχανία οπτικών επικοινωνιών. Αφιερώνεται να γίνει κατασκευαστής των οπτικών παθητικών συσκευών που οδηγούν την ανάπτυξη των τεχνολογιών εξεχουσών θέσεων στη βιομηχανία, και το παίρνει ως τιμή για να παρασχεθούν οι υπηρεσίες στους σφαιρικούς χρήστες στοιχείων και για να δημιουργηθεί η αξία για τη βιομηχανία και την κοινωνία.

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Alice

Τηλ.:: 0086-13534063703

Φαξ: 00-86-85242074

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)